Condicions

Condicions de contractació

La contractació dels cotxes implica l'acceptació de les següents condicions:

1) Si el dia del servei el vehicle seleccionat no estigués disponible per averia, o s´avariés durant la prestació del mateix, intentariem posar-ne un altre de similars característiques i al mateix preu en cas de ser de gamma superior. Si no fos possible es retornarien el 100% de l´import abonat.
2) El pagament integre dels serveis ha de realitzar-se amb anterioritat a la prestació dels mateixos. L'anul·lació d'aquests dues setmanes abans de l´esdeveniment implicarà la no devolució del pagament realitzat.
3) El preu dels serveis, establerts a la web, poden patir variacions com a conseqüència d'un increment en les distàncies.
No es lloga cap vehicle sense conductor, ni es permet l'ús dels mateixos.
4) L'ús d'aquests és únic i exclusiu per a la realització de serveis establerts en la web, no fem viatges d´oci.
5) La descripció del servei és la següent: Recollida de la núvia al seu domicili, trasllat al lloc de la cerimònia, posteriorment a la sessió fotogràfica i per finalitzar al restaurant o hotel on se celebri el banquet. Les esperes entre aquests punts estan incloses.
6) Els adornaments artificials (llaços en les portes o anàlegs) estan inclosos en el preu, no obstant això, si el client desitgés un altre tipus d'ornamentació, haurà de córrer amb les despeses.
7) Cap servei queda reservat fins que s'hagi efectuat el pagament corresponent.
8) El tracte amb els nostres clients es realitza de forma totalment directa sense que intervinguin terceres persones, qualsevol tipus d'agències ni portal nupcial.
9) La nostra zona d'influència, i com a conseqüència de treball, és la província de Lleida i voltants.

Recorda que per poder veure qualsevol vehicle has de concertar cita prèvia.

La contractació d´un servei en helicopter s´ha de realitzar amb un marge mínim d´un mes, per a poder tramitar els pertinents permisos de vol i fer les assegurançes.
Per a les bodes el punt d´origen del vol serà des de l´aeroport d´Alguaire i el de destí els terrenys del recinte on es celebri l´esdeveniment, previ consentiment del propietari, i sempre que es disposi de l´espai mínim necessari de seguretat.

En cas de tours, el punt d´origen i destí seràn els propis del recinte on es celebri l´esdeveniment. Aquest servei requereix un mínim de 15 persones per a poder-se realitzar. El cost del mateix serà per cap, depenent del nombre d´assistents. Es faràn torns de 4 persones que gaudiràn d´un vol de 15 minuts. Els serveis només es poden realitzar amb la llum del dia.Com pagar un servei?

logo Bizum
logo wise
logo cash
oscar

Sòc l´Òscar. Recorda que pots trucar o enviar-me un whatsapp per qualsevol dubte que tinguis.

Aquí va el meu dubte: "Si vull comprar un bumerang nou, com ho faig per a tirar el vell i que no torni?"